Daugiausiai perkamos

Ritė Carp Pro Torus Cast 8000

CPC8000
Carp Pro

Priekinis stabdis; 5+1 guoliai; Aliuminio būgnelis; Aliuminio rankenėlė; "Begalinis" velenas.

108,68 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Dažnai karpinė žūklė reikalauja maksimalaus metimo. O kartais ir dar toliau! Būtent tokiuose atvejuose jūs įvertinsite šios ritės privalumus. Didelio diametro, prailgintas ir turintis žemą profilį būgnelis turi didelį darbinį paviršių. Dėl šios priežasties metimo metu mažėja trintis į ritės būgnelio kraštą. Metimo atstumą taip pat padidina konusinė būgnelio forma. Idealiai tolygų valo klojimą užtikrina sumontuotas begalinis velenas. Korpusas ir rotorius pagaminti iš atsparaus ir tvirto plastiko, o pastarasis turi ir idealų dinaminį balansavimą. Po būgneliu stovi specialus žiedas ant keturių atramų, neleidžiantis valui palysti po būgneliu ir apsivynioti apie ašį. Greitas stabdis su galingais diskais leidžia momentaliai pakeisti stabdžio jėgą ir išsiskiria darbo stabilumu.

Rita sukurta išskirtinai karpių žūklei, tačiau gali būti naudojama ir jūrinėje priekrantės žūklėje, kur reikia itin tolimo metimo.
- «Greitas» priekinis stabdis.
- Aliumininis Long Cast tipo būgnas.
- Aliuminio rankenėlė.
- 5+1 guoliai.
- Begalinis velenas.
- Perdavimas: 4,6:1.

Detaliau
CPC8000

Charakteristikos

Dydis
7000
Būgnelis
Metalinis
Perdavimas
4.5:1
Atsarginis būgnelis
Ne
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: TRPXL

Prekės ženklas: Flagman

Teleskopinis trikojis Flagman Armadale Telescopic Tripod XL

Trikojis stovas Flagman Armadale Tripod skirtas naudoti, kaip atsarginių meškerykočių atrama. Teleskopinės kojos, labai kompaktiškai susiskleidžiantis ir lengvas.  Galima statyti ant bet kokio paviršiaus, ar tai krantinė, ar status upės skardis, be to yra labai stabilus. Transportavimui komplektuojasi su patogiu transportavimo dėklu.

Kaina 74,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika