Daugiausiai perkamos

Flagman Inspiration Feeder 3.4m 40g

INSP_340
Flagman
Ilgis 3.4 m
Dalių skačius: 2 + 4

Blanko materialas : Karbonas
Akcija : Moderate-Fast
Svoris : 160 gr
209,00 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Inspiration Feeder — ekskliuzyviniai dugniniai meškerykočiai, išleisti limituota serija. Tai 15-to Flagman gimtadienio produktas. Į šį produktą ekspertai pažiūrėjo ypač atidžiai, todėl bandomieji modeliai buvo testuojami labai atidžiai ir ilgai. To pasekoje Flagman specialistams pavyko sukurti išties unikalų žūklės įrankį. 

Pagrindinė idėja buvo mažo svorio, puikiai valdomo, patikimo ir puikų balansą turinčio meškerykočio savybių kombinavimas. Dėl MAC technologijos, kuri leidžia sukurti tolygią pluošto struktūrą, šie blankai įgavo progresyvią akciją. Iš vienos pusės tai užtikrina puikų jautrumą ir galimybę atlikti greitą pakirtimą, iš kitos - garantuoja puikų metimą ir tolygų darbą traukiant žuvį.

Visuose meškerykočiuose sumontuoti FUJI Alconite žiedai, FUJI ritės laikiklis. Tai aukštos klasės furnitūra ir ji puikiai dera su puikia surinkimo kokybe. Bet kuris Flagman Inspiration modelis taps puikiu pasirinkimu tiek profesionalui, tiek mėgėjui.

Komplektuojami su keturiomis anglinėmis viršūnėmis.

Detaliau
INSP_340
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika