Daugiausiai perkamos

Graibšto rankena Flagman Sherman Pro Tele + Put Over 4.4m

SHPH440

Ilgis : 4.4 m
Materialas: Anglies pluoštas
Transportavimo ilgis : 1.3m.

64,90 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Rankena pagaminta iš aukšto modulio anglies. 2,5 metro ilgio naudojami dvi dalys su teleskopine jungtimi. Naudojant 4,4 metro ilgio, prie jų pritvirtinamos dar dvi dalys, naudojant kištukinę jungtį. Antroje ir ketvirtoje dalyse yra standartinė srieginė jungtis, skirta pritvirtinti graibšto galvą. Šiai rankenai būdingas trumpas transportavimo ilgis, lengvas svoris ir didelis standumas. Puikiai tinka žvejoti plūdine ir dugnine.

Detaliau
SHPH440
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: GMFCMK

LED lempa Forrest Collapsed Mosquito Killer Lantern

„Forrest Mosquito Zapping Lantern“ yra LED vabzdžių naikintuvas su įmontuota įkraunama baterija. Mažo dydžio lempa yra patogi ir efektyvi priemonė kovojant su uodais, ir kitais vabzdžiais gamtoje ir gyvenamosiose patalpose, sunaudojanti nedidelį kiekį energijos ir apsauganti nuo skraidančių vabzdžių. Vabzdžius į vietą pritraukia specialios ultravioletinės...

Kaina 41,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika