Daugiausiai perkamos

Svarelis spiningavimui Flagman Tokyo Rig Sinker 18g

FTKR-183
Flagman

Kiekis: 3vnt; Svoris: 18 g.

1,18 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Svarelis skirtas Tokyo Rig sistemėlei gaudant spiningu. Ši sistemėlė - viena naujausių, atsiradusi Japonijoje ir skirta gaudyti basams. Ji taip pat puikiai užsirekomendavo ir tampa vis populiaresne gaudant ešerius, starkius ir lydekas. Flagman Tokyo Rig – tai artimas "džig rig" sistemėlės giminaitis, skiriasi tik atvado buvimu, kas leidžia vesti masalą aukščiau dugno kliuvinių. Galimos kelios gaudymo technikos, tai ir tolygus traukimas dugnu ir "džiginimas" ir masalo judinimas praktiškai vietoje. Ši sistema lengviau praeis pro žoles, nerinks šiukšlių, puikiai mesis. Masalui geriausia naudoti įvairius tvisterius, vėžiukus ir kitą panašių formų silikoną.

Detaliau
FTKR-183
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: GMFCMK

LED lempa Forrest Collapsed Mosquito Killer Lantern

„Forrest Mosquito Zapping Lantern“ yra LED vabzdžių naikintuvas su įmontuota įkraunama baterija. Mažo dydžio lempa yra patogi ir efektyvi priemonė kovojant su uodais, ir kitais vabzdžiais gamtoje ir gyvenamosiose patalpose, sunaudojanti nedidelį kiekį energijos ir apsauganti nuo skraidančių vabzdžių. Vabzdžius į vietą pritraukia specialios ultravioletinės...

Kaina 41,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika