Daugiausiai perkamos

Ritė dugninei Flagman Squadron Pro Pellet Feeder 6000 FD

SPPF6000
Flagman

Guoliai: 6+1; Perdavimas: 4.9:1; Valo talpa: 0.45/195; 0.5/155 mm/m; Suvyniojimas vienu apsukimu: 90 cm; Dydis: 6000; Svoris: 436 gr.

53,90 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Flagman Squadron Pro Pellet Feeder – Tai galingų ir patikimų ričių su priekiniu sabdžiu serija. Jos skirtos išimtinai tik žūklei dugnine meškere. Pagrindinis rites bruožas – inovatyvi korpuso konstrukcija. Tai aliuminio rėmas, prie kurio pritvirtinti plastikiniai dangteliai. Tai leidžia pasiekti didelį rites tvirtumą ir mechanizmo stabilumą, o tai leidžia prailginti rites tarnavimo laiką. Rankenėlė taip pat pagaminta iš aliuminio. Išlengvintas, plastikinis rotorius turi idealų balansavimą, todėl net ir labai greitai sukant, vibracijos neatsiras. Būgnelio paviršius padengtas specialia danga, kas neleis prasisukti visam valui, kovojant su stambia žuvimi. Puikus valo klojimas.

Detaliau
SPPF6000

Charakteristikos

Svoris
436g
Dydis
6000
Perdavimas
4,9:1
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika