Daugiausiai perkamos

Flagman Armadale Multi Feeder 3-3.9m 20-80g

ARFM3039
Flagman

Ilgis: 3-3.9m; Testas: 20-80g.

164,90 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Flagman Armadale – dugninės klasikos gerbėjams, tačiau sukurtiems panaudojant naujas technologijas ir medžiagas. Tai pakankamai lankstūs meškerykočiai, kas leis ištraukti gan stambų laimikį ir gali būti naudojami tiek upėse, tiek komerciniuose tvenkiniuose ar ežeruose.

Flagman Armadale Multi Feeder – lankstūs ir lengvi, turintys progresyvią akciją meškerykočiai. Pagaminti naudojant aukšto modulio anglies pluoštą Torаy 36T, kas leis meškerykotį naudoti ne tik mėgėjams, tačiau ir sportininkams. Multi Feeder susideda iš dviejų meškerykočių storgalių su kamštinėmis rankenomis, prailgintoją, vidurinę (antrąją) dalį, trečią dalį ir keturias viršūnėles. Šios dalys leidžia meškerykotį pritaikyti prie įvairių sąlygų, galite gaudyti 3 metrų, 3,3 metro ilgio, 3,6 m ar net 3,9 m ilgio meškerykočiu. Prailgintojas neturi žiedo, tad ilgį galite keisti net nenuėmę sistemėlės, perrišti nieko nereikės. Kiekvienas šio multi feederio variantas pasižymi geromis metimo charakteristikomis, dideliu jautrumu. Komplekte: 0,5 oz; 0,75 oz; 1,5 oz; 2 oz viršūnėlės.

Detaliau
ARFM3039

Charakteristikos

Svoris
200-275g
Dalys
5+4
Max testas
80g
Viršūnėlės skersmuo
2,2mm
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika