Daugiausiai perkamos

Kabliukai Carp Pro Long Shank NT Series №4

CPTRLSH4
Carp Pro

Dydis: 4; Padengimas: PTFE; Paskirtis: karpiniai; Kiekis: 10vnt.

3,80 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

NT kabliukų serija pagaminta JAV kompanijos Eagle Claw Fishing Tackle Co. išskirtinai Carp Pro prekiniam ženklui. Kiekvienas kabliukas gaminamas naudojant užpatentuotą chirurginės technologijos aštrinimą (Eagle Claw Trokar surgically sharpened technology). Tai leidžia pasiekti itin aštrų, tribriaunį smigį, dėl ko jis sminga į karpio lūpą 2 kartus lengviau ir greičiau nei įprasti kabliukai.

Nemažą vaidmenį šių kabliukų kokybei turi ir matinis P.T.F.E. padengimas - dėl ko jie nesukelia jokio atspindžio, kas ypač aktualu gaudant sekliai ir skaidriuose vandenyse.

Carp Pro Long Shank — klasikiniai kabliukai su prailgintu tiesiu smigiu. Naudojamas su visų tipų pavadėliniais valais, ar tai būtų monofilamentas, fluorokarbonas ar pintas. Naudojant pintus pavadėlius rekomenduojama naudoti kabliuko nukreipėjus, su fluorokarbonu ar mono - nereikia. Populiariausia sistemėlė naudojama su šiais kabliukais tai Blowback Rig. Kabliukas turi mikro užkarplę ir gaminami 4, 6 ir 8 dydžio.

Detaliau
CPTRLSH4
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika