Daugiausiai perkamos

Kabliukai Carp Pro Curved Shank NT Series №4

CPTRCSH4
Carp Pro

Dydis: 4; Padengimas: PTFE; Paskirtis: karpiniai; Kiekis: 10vnt.

3,80 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

NT kabliukų serija pagaminta JAV kompanijos Eagle Claw Fishing Tackle Co. išskirtinai Carp Pro prekiniam ženklui. Kiekvienas kabliukas gaminamas naudojant užpatentuotą chirurginės technologijos aštrinimą (Eagle Claw Trokar surgically sharpened technology). Tai leidžia pasiekti itin aštrų, tribriaunį smigį, dėl ko jis sminga į karpio lūpą 2 kartus lengviau ir greičiau nei įprasti kabliukai.

Nemažą vaidmenį šių kabliukų kokybei turi ir matinis P.T.F.E. padengimas - dėl ko jie nesukelia jokio atspindžio, kas ypač aktualu gaudant sekliai ir skaidriuose vandenyse.

Curved Shank — klasikinės formos kabliukai. Ji padidina žuvies užsikirtimą dėl didelio savo išlinkimo. Tinka visoms sistemėlėms išskyrus Chod ir Stiff Rig. Juos rekomenduojama naudoti su pinto valo pavadėliais tiek su, tiek ir be padengimo. Ne rekomenduojama jų naudoti su fluorokarbonu arba monofilamentu. Kabliukai gaminami  4, 6 ir 8 dydžio.

Detaliau
CPTRCSH4
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika