Daugiausiai perkamos

Tinklelis žuvims Flagman Square Keepnet 50x40сm, 3m

FZ45305030
Flagman

Ilgis: 3m; Skersmuo: 50x40cm; Medžiaga: nailonas.

65,90 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Trijų metrų, universalus tinklelis žuvims turintis stačiakampio formą. Idealiai tiks dugninės ar plūdinės žūklės mėgėjui. Dėl stačiakampės formos, mažai veikiamas srovės. Aliuminiai, plastiku dengti lankai pritvirtinti išorėje, dėl ko ilgėja tinklelio tarnavimo laikas, ypač gaudant nuo betoninių krantinių.

Sutvirtintas tinklas išsiskiria dideliu atsparumu ir ilgaamžiškumu, greitai džiūsta. Turi tvirtinimą reguliuojamu kampu su standartiniu sriegiu.

Detaliau
FZ45305030
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: GMFCMK

LED lempa Forrest Collapsed Mosquito Killer Lantern

„Forrest Mosquito Zapping Lantern“ yra LED vabzdžių naikintuvas su įmontuota įkraunama baterija. Mažo dydžio lempa yra patogi ir efektyvi priemonė kovojant su uodais, ir kitais vabzdžiais gamtoje ir gyvenamosiose patalpose, sunaudojanti nedidelį kiekį energijos ir apsauganti nuo skraidančių vabzdžių. Vabzdžius į vietą pritraukia specialios ultravioletinės...

Kaina 41,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Sekite mus Facebook'e

Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti.

Privatumo politika